Hart van Nederland: zwaargewonde man gevonden op straat in Huizen (video)

Hart van Nederland: zwaargewonde man gevonden op straat in Huizen (video)

Vrijdag 5 januari om 16:53

<em>Hart van Nederland</em>: zwaargewonde man gevonden op straat in Huizen (video) Een man is donderdagavond zwaargewond geraakt in het Noord-Hollandse Huizen, zo meldt Hart van Nederland. Het slachtoffer werd rond 22.00 uur gevonden en is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de zaak. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: geschrokken inwoners in Eindhoven door meerdere sinkholes (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 19-jarige man aangehouden na dodelijk ongeluk Oudkarspel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Bianca's hond is al een week weg nadat hij schrok van vuurwerk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is donderdagavond zwaargewond geraakt in het Noord-Hollandse Huizen, zo meldt Hart van Nederland. Het slachtoffer werd rond 22.00 uur gevonden en is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de zaak.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's