Mooie beelden: zeer zeldzame mhorrgazelle geboren in Diergaarde Blijdorp (video)

Mooie beelden: zeer zeldzame mhorrgazelle geboren in Diergaarde Blijdorp (video)

Vrijdag 5 januari om 17:13

Mooie beelden: zeer zeldzame <em>mhorrgazelle</em> geboren in Diergaarde Blijdorp (video) Mooi nieuws voor Diergaarde Blijdorp. In het dierenpark in Rotterdam is een zeldzame mhorrgazelle ter wereld gekomen. Het mannetje heet Noah. Aan Hart van Nederland laat Blijdorp weten dat het dier het goed maakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: geschrokken inwoners in Eindhoven door meerdere sinkholes (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Bianca's hond is al een week weg nadat hij schrok van vuurwerk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde man gevonden op straat in Huizen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Mooi nieuws voor Diergaarde Blijdorp. In het dierenpark in Rotterdam is een zeldzame mhorrgazelle ter wereld gekomen. Het mannetje heet Noah. Aan Hart van Nederland laat Blijdorp weten dat het dier het goed maakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's