Hart van Nederland: dode na uitslaande woningbrand in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: dode na uitslaande woningbrand in Rotterdam (video)

Zaterdag 6 januari om 08:54

<em>Hart van Nederland</em>: dode na uitslaande woningbrand in Rotterdam (video) In Rotterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand om het leven gekomen bij een woningbrand, meldt Hart van Nederland op basis van berichtgeving van politie en brandweer. De oorzaak van de brand is niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland weg Kloosterhaar bezaaid met veevoer na kantelen vrachtwagen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: leger bouwt noodbrug in Maastricht tegen hoge water (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind (2) overleden bij ongeval net over de grens bij Sittard (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Rotterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand om het leven gekomen bij een woningbrand, meldt Hart van Nederland op basis van berichtgeving van politie en brandweer. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's