Hart van Nederland weg Kloosterhaar bezaaid met veevoer na kantelen vrachtwagen (video)

Hart van Nederland weg Kloosterhaar bezaaid met veevoer na kantelen vrachtwagen (video)

Vrijdag 5 januari om 19:17

<em>Hart van Nederland</em> weg Kloosterhaar bezaaid met veevoer na kantelen vrachtwagen (video) In Kloosterhaar is vanmorgen een tankwagen gekanteld. De chauffeur is daarbij gewond geraakt en met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: motorrijder overleden na aanrijding met politieauto in Arnhem (video) Bekijk deze video » Video: politie deelt heftige beelden van met zwaar vuurwerk bekogelde agenten Bekijk deze video » Mooie beelden: zeer zeldzame mhorrgazelle geboren in Diergaarde Blijdorp (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Kloosterhaar is vanmorgen een tankwagen gekanteld. De chauffeur is daarbij gewond geraakt en met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's