Hart van Nederland: kind (2) overleden bij ongeval net over de grens bij Sittard (video)

Hart van Nederland: kind (2) overleden bij ongeval net over de grens bij Sittard (video)

Zaterdag 6 januari om 08:50

<em>Hart van Nederland</em>: kind (2) overleden bij ongeval net over de grens bij Sittard (video) Bij een aanrijding tussen twee auto's met Nederlands kenteken in het Duitse Selfkant, net over de grens bij Sittard in Limburg, is vrijdag een kind van 2 jaar oud om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland zaterdagochtend. De overige inzittenden werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: motorrijder overleden na aanrijding met politieauto in Arnhem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland weg Kloosterhaar bezaaid met veevoer na kantelen vrachtwagen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: leger bouwt noodbrug in Maastricht tegen hoge water (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een aanrijding tussen twee auto's met Nederlands kenteken in het Duitse Selfkant, net over de grens bij Sittard in Limburg, is vrijdag een kind van 2 jaar oud om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland zaterdagochtend. De overige inzittenden werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's