Kritiek op afvaller Stars On Stage: 'Doorgestoken kaart!' (video)

Kritiek op afvaller Stars On Stage: 'Doorgestoken kaart!' (video)

Zaterdag 6 januari om 12:44

Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv.

Kritiek op afvaller <em>Stars On Stage</em>: 'Doorgestoken kaart!' (video) Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv. In Stars On Stage moest vrijdagavond John de Bever het strijdtoneel verlaten. Het leverde wisselende reacties op op X. AfvallerVolgens de kijkers op X is John de Bever niet de terechte afvaller van Stars On Stage. Zijn optreden was niet geweldig, maar wel beter dan het optreden van Sylvia Geersen, zo zeggen zij. In zijn afscheidsinterview blikt ook John zelf met gemengde gevoelens terug. Vond John bitter es Silvia de zeemeermin hoor. Vur men meugde deur John.— Christa Leenders (@Christazoefje) January 5, 2024 Stars on stage, John de Bever was super leuk en had er kei veel zin in. De jury was niet zo enthousiast over hem erg jammer.— Judith (@mamadiekookt) January 5, 2024 Spannend avontuur voor John de Bever: ’Derksen gaf toestemming’ https://t.co/vvUR9E5XDp pic.twitter.com/eWJFXEi2Dv— Privé (@prive_nl) January 5, 2024 Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kritiek op afvaller Stars On Stage: 'Doorgestoken kaart!' (video)

In Stars On Stage moest vrijdagavond John de Bever het strijdtoneel verlaten. Het leverde wisselende reacties op op X.

Afvaller
Volgens de kijkers op X is John de Bever niet de terechte afvaller van Stars On Stage. Zijn optreden was niet geweldig, maar wel beter dan het optreden van Sylvia Geersen, zo zeggen zij. In zijn afscheidsinterview blikt ook John zelf met gemengde gevoelens terug.

Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's