Zondag op tv: Bassie & Adriaan - Een schat aan herinneringen, bekijk de beelden

Zondag op tv: Bassie & Adriaan - Een schat aan herinneringen, bekijk de beelden

Zondag op tv: <em>Bassie &amp; Adriaan - Een schat aan herinneringen</em>, bekijk de beelden In Een Schat Aan Herinneringen halen Bas en Aad van Toor, beter bekend als Bassie en Adriaan herinneringen op aan hun rijke carrière en geven een kijkje achter de schermen. De aflevering is vanavond te zien op NPO 1. Bekijk de eerste beelden hieronder. BroersVijftig jaar lang hebben Bas en Aad van Toor samengewerkt. Eerst 25 jaar lang als het acrobatenduo The Crocksons en daarna 25 jaar als clown Bassie en acrobaat Adriaan. Ze reisden de wereld over voor hun populaire televisieserie. Naast hun televisieserie gingen ze ook de theaters in Nederland en België in met hun eigen shows. Een druk bestaan voor de broers. Ze vertellen er alles over in Bassie & Adriaan - Een schat aan herinneringen. Bekijke en fragment hieronder. Bassie & Adriaan - Een schat aan herinneringen is te zien op zondag 7 januari 2024 om 18.10 uur op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Bekijk ook Aad van Toor denkt terug aan 'fijne tijd' tijdens première documentaire Bassie & Adriaan Bekijk deze video » Tina de Bruin was verliefd op Adriaan van Bassie: "In dat strakke blauwe pak zie ik hem staan" Bekijk deze video »
Zondag 7 januari om 12:03

In Een Schat Aan Herinneringen halen Bas en Aad van Toor, beter bekend als Bassie en Adriaan herinneringen op aan hun rijke carrière en geven een kijkje achter de schermen. De aflevering is vanavond te zien op NPO 1. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Broers
Vijftig jaar lang hebben Bas en Aad van Toor samengewerkt. Eerst 25 jaar lang als het acrobatenduo The Crocksons en daarna 25 jaar als clown Bassie en acrobaat Adriaan. Ze reisden de wereld over voor hun populaire televisieserie. Naast hun televisieserie gingen ze ook de theaters in Nederland en België in met hun eigen shows. Een druk bestaan voor de broers. Ze vertellen er alles over in Bassie & Adriaan - Een schat aan herinneringen. Bekijke en fragment hieronder.

Bassie & Adriaan - Een schat aan herinneringen is te zien op zondag 7 januari 2024 om 18.10 uur op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's