Ongemakkelijk: Jeroom dist Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me (video)

Ongemakkelijk: Jeroom dist Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me (video)

Ongemakkelijk: <em>Jeroom</em> dist <em>Tina de Bruin</em> in <em>Praat Nederlands Met Me</em> (video) De teams krijgen in Praat Nederlands Met Me afkortingen in een zin te zien die typerend zijn voor het taalgebruik van jongeren tegenwoordig. 'Wipla' is een van de afkortingen en Klaas van der Eerden weet wat het betekent. Namelijk wildplassen. Wildplassen in de tuin, dat doet Klaas soms, geeft hij toe. Tina de Bruin vindt dat vies en vraagt Jeroom om naar haar tuinfeest te komen, maar Klaas is beslist niet welkom. Jeroom, die wel uitgenodigd is, wijst de uitnodiging van Tina af en dit zorgt voor een ongemakkelijk moment. Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Praat Nederlands Met Me gemist? Klaas van der Eerden praat plat Amsterdams Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me gemist? Canadees gezin gaat viral met pompoenen-foto Bekijk deze video »
TV :
Ongemakkelijk: Jeroom dist Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me (video)
Zondag 7 januari om 14:57

De teams krijgen in Praat Nederlands Met Me afkortingen in een zin te zien die typerend zijn voor het taalgebruik van jongeren tegenwoordig. 'Wipla' is een van de afkortingen en Klaas van der Eerden weet wat het betekent. Namelijk wildplassen. Wildplassen in de tuin, dat doet Klaas soms, geeft hij toe. Tina de Bruin vindt dat vies en vraagt Jeroom om naar haar tuinfeest te komen, maar Klaas is beslist niet welkom. Jeroom, die wel uitgenodigd is, wijst de uitnodiging van Tina af en dit zorgt voor een ongemakkelijk moment.

Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's