Maestro: Chris Zegers krijgt kritiekpuntje van jury, Tjitske Reidinga krijgt bakken vol kritiek op X

Maestro: Chris Zegers krijgt kritiekpuntje van jury, Tjitske Reidinga krijgt bakken vol kritiek op X

<em>Maestro</em>: <em>Chris Zegers</em> krijgt kritiekpuntje van jury, <em>Tjitske Reidinga</em> krijgt bakken vol kritiek op X In Maestro krijgt één van de favorieten Chris Zegers toch een kritiekpuntje van de jury: "In godsnaam hou op met dat geklep van tevoren", aldus Isabelle van Keulen. Op X krijgt Tjitske Reidinga bakken vol kritiek over zich heen. De kijker is helemaal klaar met dat hysterische gedoe... Bekijk het fragment met Chris Zegers uit Maestro hieronder Tekst gaat door onder de video Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Klassiek (@avrotrosklassiek) Bekijk een greep uit de reacties op X hieronder Kom op orkest...stuur haar naar huis!#Maestro pic.twitter.com/CcOcyES21y— Patricia (@kijktdoorjeraam) January 7, 2024 Wtf! DE ACTRICE mag door!? Fuck this!!! Ammar had door gemoeten! Wat is dit ongelooflijk oneerlijk! Ik kan hier (bijna) om janken van oneerlijkheid. #maestro— Jolanda Jansen (@JolandaJ1304) January 7, 2024 Hebben jullie ook zo'n hekel aan Tjitske en haar aandachttrekkerij? #maestro— Dutch J (@lala22land) January 7, 2024 Wat vind ik die Tjitske een overdreven, aanstellerig, zelfingenomen, oh-kijk-mij-eens-grappig-maar-tegelijkertijd-gruwelijk-slim-zijn-mens. Ze verdoet de tijd van het orkest en die van mij. Hup, d'r uit en volgende keer kandidaten die het serieus nemen. Grrrrr. #maestro— Carla Venekamp (@Carla_Ven) January 7, 2024 Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Chris Zegers maakt indruk met de Light Cavalry Ouverture in Maestro (video) Bekijk deze video » Jury lacht zich rot in Maestro: "Het tempo was te hoog" (video) Bekijk deze video » Maestro: Tjitske Reidinga en Jeangu Macrooy spelen The Most Wonderful Time of the Year (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maestro: Chris Zegers krijgt kritiekpuntje van jury, Tjitske Reidinga krijgt bakken vol kritiek op X
Zondag 7 januari om 21:59

In Maestro krijgt één van de favorieten Chris Zegers toch een kritiekpuntje van de jury: "In godsnaam hou op met dat geklep van tevoren", aldus Isabelle van Keulen. Op X krijgt Tjitske Reidinga bakken vol kritiek over zich heen. De kijker is helemaal klaar met dat hysterische gedoe...

Bekijk het fragment met Chris Zegers uit Maestro hieronder

Tekst gaat door onder de video

Bekijk een greep uit de reacties op X hieronder

Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's