Bij zwaar ongeluk door botsing auto en stadsbus in Onstwedde raakten meerdere mensen gewond (HvNL)

Bij zwaar ongeluk door botsing auto en stadsbus in Onstwedde raakten meerdere mensen gewond (HvNL)

Zondag 7 januari om 22:36

Zeker vier mensen raakten gewond bij een zwaar ongeluk in het Groningse Onstwedde zondagavond. De bestuurder van een auto verloor de macht over het stuur en botste tegen een stadsbus. De schade aan beide voertuigen is groot. Direct na de botsing werden naast politie, brandweer en ambulances ook twee traumahelikopters opgeroepen.

Bekijk de beelden van de ravage in Onstwedde in Hart van Nederland

Bij zwaar <em>ongeluk</em> door botsing auto en stadsbus in <em>Onstwedde</em> raakten meerdere mensen gewond (<em>HvNL</em>) Zeker vier mensen raakten gewond bij een zwaar ongeluk in het Groningse Onstwedde zondagavond. De bestuurder van een auto verloor de macht over het stuur en botste tegen een stadsbus. De schade aan beide voertuigen is groot. Direct na de botsing werden naast politie, brandweer en ambulances ook twee traumahelikopters opgeroepen. Bekijk de beelden van de ravage in Onstwedde in Hart van Nederland Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: motorrijder overleden na botsing met vrachtwagen in Bleiswijk (video) Bekijk deze video » Brand Den Bosch lijkt aangestoken: 'Het is een enorm drama' (video) Bekijk deze video » Spectaculaire beelden tijdens het bouwen van nooddam in Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's