Brand Den Bosch lijkt aangestoken: 'Het is een enorm drama' (video)

Brand Den Bosch lijkt aangestoken: 'Het is een enorm drama' (video)

Zaterdag 6 januari om 14:56

<em>Brand Den Bosch</em> lijkt aangestoken: 'Het is een enorm drama' (video) In een woning in Den Bosch heeft vrijdagavond een felle brand gewoed. Drie mensen die in de woning aanwezig waren, waaronder een 10-jarig kind dat rook had ingeademd, zijn naar de huisartsenpost gebracht. De brand lijkt aangestoken, meldt Hart van Nederland. Van tevoren is er een harde knal gehoord. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: lichaam gevonden in vijver park in Deventer (video) Bekijk deze video » Hart van Nederand: topdrukte bij schaatsslijpers in aanloop naar voorspelde vrieskou (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: motorrijder overleden na botsing met vrachtwagen in Bleiswijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in Den Bosch heeft vrijdagavond een felle brand gewoed. Drie mensen die in de woning aanwezig waren, waaronder een 10-jarig kind dat rook had ingeademd, zijn naar de huisartsenpost gebracht. De brand lijkt aangestoken, meldt Hart van Nederland. Van tevoren is er een harde knal gehoord.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's