Eerste schaatsers op het ijs, bekijk de leuke beelden

Eerste schaatsers op het ijs, bekijk de leuke beelden

Eerste schaatsers op het <em>ijs</em>, bekijk de leuke beelden Schaatsliefhebbers kunnen vandaag, maandag 8 januari 2024, het ijs op in Doorn en De Lier. De verwachting is dat er de komende drie dagen geschaatst kan worden. SchaatspretDe kerstvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn veel kinderen die met mama en/of papa op het ijs staan. Bekijk de schaatspret op 8 januari op de beelden hieronder. Jawel hoor, na een stevige nacht vriezen kon er vanmorgen in Doorn al geschaatst worden!Credits: Doornsche IJsclub#schaatsen #winter #Doorn #itgietoan #koudhe #vriezen pic.twitter.com/qq5W3QXbaz— Skoften (@skoften) January 8, 2024 De Lier gaat opnieuw over één nacht ijs. Om 9.00 uur gaat de schaatsbaan aan de Veilingweg open. #schaatsen #schaatsbaan #ijs #winter l pic.twitter.com/MKngzi9R8K— Dennis van Schie (@DennisvanSchie) January 8, 2024 We zijn begonnen met de aanleg van onze natuurijsbaan. Buiten het harde werk van onze vrijwilligers moet ook de vorst nog even goed aan het werk. #warmond #natuurijs #teylingen #bollenstreek #schaatsen pic.twitter.com/VoVSlyiCPn— Warmondse IJs- en Skeelerclub (@IJsclubWIJC) January 7, 2024 Bekijk hieronder de NOS-beelden met de schaatsliefhebbers op het ijs. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Bekijk ook Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord" Bekijk deze video » Terug op de buis: Doet-ie 't of doet-ie 't niet vanaf 18 januari te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »
Maandag 8 januari om 11:23

Schaatsliefhebbers kunnen vandaag, maandag 8 januari 2024, het ijs op in Doorn en De Lier. De verwachting is dat er de komende drie dagen geschaatst kan worden.

Schaatspret
De kerstvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn veel kinderen die met mama en/of papa op het ijs staan. Bekijk de schaatspret op 8 januari op de beelden hieronder.

Bekijk hieronder de NOS-beelden met de schaatsliefhebbers op het ijs.

Actuele video's

Meer actuele video's