Buienradar: Zeer koude bovenlucht in Nederland: "Koudste in 20 jaar!"

Buienradar: Zeer koude bovenlucht in Nederland: "Koudste in 20 jaar!"

<em>Buienradar:</em> Zeer koude bovenlucht in Nederland: &quot;Koudste in 20 jaar!&quot; Het is koud in het land. Het sneeuwt en er wordt volop geschaatst. Bekijk leuke schaatsbeelden in de NOS-video hieronder, en ook zie je hieronder de actuele buienradar. "Koudste in 20 jaar!"Weerkundig strateeg Marc. E Putto deelt maandag 8 januari een bericht over het winterse weer: "Indrukwekkend! De stuifsneeuw die nu valt op veel plaatsen heeft te maken met een zeer koude bovenlucht. De koudste in 20! jaar", aldus de weerkundig strateeg. Indrukwekkend! De stuifsneeuw die nu valt op veel plaatsen heeft te maken met een zeer koude bovenlucht. De koudste in 20! jaar.. pic.twitter.com/PsY79xDzTS— Marc E. Putto, weerkundig strateeg (@Weerprimeur) January 8, 2024 Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Bekijk ook Eerste schaatsers op het ijs, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video » Sneeuw komt als verrassing: "Best intensieve sneeuw hier in het dorp!" Bekijk deze video »
Maandag 8 januari om 11:43

Het is koud in het land. Het sneeuwt en er wordt volop geschaatst. Bekijk leuke schaatsbeelden in de NOS-video hieronder, en ook zie je hieronder de actuele buienradar.

"Koudste in 20 jaar!"
Weerkundig strateeg Marc. E Putto deelt maandag 8 januari een bericht over het winterse weer: "Indrukwekkend! De stuifsneeuw die nu valt op veel plaatsen heeft te maken met een zeer koude bovenlucht. De koudste in 20! jaar", aldus de weerkundig strateeg.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's