Johnny ontevreden op Camping De Wildernis: "Beter schijthok dan de crew"

Johnny ontevreden op Camping De Wildernis: "Beter schijthok dan de crew"

Johnny ontevreden op <em>Camping De Wildernis</em>: &quot;Beter schijthok dan de crew&quot; Johnny de Mol neemt je mee achter de schermen bij Camping De Wildernis. Dit is een nieuw SBS6-programma dat 1 januari van start ging. SanitairDe presentator laat de camping zien en vertelt dat het sanitair van de gasten schoner en beter is dan dat van de crew. Ook gaat hij even langs bij gasten als Jolanda en Dirk. Zie de backstage-beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Drama in Camping De Wildernis: Dirk maakt 84 mislukte foto's in de jungle Bekijk deze video » Backstage bij Camping De Wildernis: Johnny de Mol slaapt naast een olifant Bekijk deze video »
Dinsdag 9 januari om 11:57

Johnny de Mol neemt je mee achter de schermen bij Camping De Wildernis. Dit is een nieuw SBS6-programma dat 1 januari van start ging.

Sanitair
De presentator laat de camping zien en vertelt dat het sanitair van de gasten schoner en beter is dan dat van de crew. Ook gaat hij even langs bij gasten als Jolanda en Dirk. Zie de backstage-beelden hieronder.

Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's