Vanavond in URK! betwijfelt Ap Teuns smaak: "Is er überhaupt wel een markt voor jouw smaak?"

Vanavond in URK! betwijfelt Ap Teuns smaak: "Is er überhaupt wel een markt voor jouw smaak?"

Vanavond in <em>URK!</em> betwijfelt Ap Teuns smaak: &quot;Is er überhaupt wel een markt voor jouw smaak?&quot; Vanavond in URK! betwijfelt Teuns beste maatje Ap of er überhaupt wel een markt is voor Teuns smaak. "Natuurlijk", lacht Teun. "Mensen met een ontwikkelde smaak die waarderen dat", aldus een zelfverzekerde Teun. Ap is niet overtuigd... Bekijk alvast het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door URK! de Serie (@urk.deserie) Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ongeloof op Urk over gestolen en in brand gestoken Israëlische vlaggen (HvNL) Bekijk deze video » Vanavond in URK! laat tante Mathilde haar nichtje krijsen! Bekijk deze video » Vanavond in URK! wil Mathilde een tweede kind (video) Bekijk deze video »
Dinsdag 9 januari om 13:40

Vanavond in URK! betwijfelt Teuns beste maatje Ap of er überhaupt wel een markt is voor Teuns smaak. "Natuurlijk", lacht Teun. "Mensen met een ontwikkelde smaak die waarderen dat", aldus een zelfverzekerde Teun. Ap is niet overtuigd... Bekijk alvast het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's