Vanavond in URK! laat tante Mathilde haar nichtje krijsen!

Vanavond in URK! laat tante Mathilde haar nichtje krijsen!

Vanavond in <em>URK!</em> laat tante Mathilde haar nichtje krijsen! Zie boven een fragment uit Weer Verliefd op je Huis, de aflevering over het jonge stel Klaas-Willem en Liza dat al vijf jaar samenwoont met hun twee dochtertjes op het vissersdorpje Urk In URK! gaat Mathilde even buurten bij haar zus en laat haar nichtje krijsen! Dat was niet helemaal de bedoeling... Bekijk het fragment van URK! hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in URK! komt Greetje zich bemoeien met kookkunsten van ex Jan (video) Bekijk deze video » URK!: Tony wordt flink uit elkaar getrokken bij de fysio (video) Bekijk deze video » Ongeloof op Urk over gestolen en in brand gestoken Israëlische vlaggen (HvNL) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 17 oktober 2023 om 14:25

Zie boven een fragment uit Weer Verliefd op je Huis, de aflevering over het jonge stel Klaas-Willem en Liza dat al vijf jaar samenwoont met hun twee dochtertjes op het vissersdorpje Urk

In URK! gaat Mathilde even buurten bij haar zus en laat haar nichtje krijsen! Dat was niet helemaal de bedoeling...

Bekijk het fragment van URK! hieronder.

URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's