Erica binnenkort terug! Laatste Erica op Reis bij MAX: "verheug me er geweldig op"

Erica binnenkort terug! Laatste Erica op Reis bij MAX: "verheug me er geweldig op"

Dinsdag 9 januari om 15:29

Zeer goed nieuws voor alle fans van het programma Erica op reis: er komt definitief nog één aflevering van het programma. Na berichtgeving in het AD bevestigd Omroep MAX, de omroep waar het programma al sinds 2011 te zien is, dit nieuws.

Verheugen
Erica zelf kan verder nog bijna niks kwijt over deze reis, laat ze weten aan het AD: "Over de bestemming mag ik nog niks zeggen, maar ik verheug me er geweldig op."

In 2020 kon Erica haar laatste reeks door de coronapandemie niet afmaken. Het jaar daarvoor werd haar boek Erica op reis gepresenteerd. In Shownieuws reageerde ze daar nog op, zoals in de video hieronder te zien is.

Erica op reis is binnenkort terug met een allerlaatste aflevering. Als meer informatie volgt, lees je dat op Gids.tv.

Erica binnenkort terug! Laatste <em>Erica op Reis</em> bij MAX: &quot;verheug me er geweldig op&quot; Zeer goed nieuws voor alle fans van het programma Erica op reis: er komt definitief nog één aflevering van het programma. Na berichtgeving in het AD bevestigd Omroep MAX, de omroep waar het programma al sinds 2011 te zien is, dit nieuws. VerheugenErica zelf kan verder nog bijna niks kwijt over deze reis, laat ze weten aan het AD: "Over de bestemming mag ik nog niks zeggen, maar ik verheug me er geweldig op." In 2020 kon Erica haar laatste reeks door de coronapandemie niet afmaken. Het jaar daarvoor werd haar boek Erica op reis gepresenteerd. In Shownieuws reageerde ze daar nog op, zoals in de video hieronder te zien is. Erica op reis is binnenkort terug met een allerlaatste aflevering. Als meer informatie volgt, lees je dat op Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Erica Terpstra beloont met bijzondere Japanse onderscheiding Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen prijst Dilan Yeşilgöz: 'Eindelijk VVD'er die het scherp ziet' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's