Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag staat er bij SBS6 weer een nieuwe aflevering klaar van URK!. Deze realityserie volgt een aantal opmerkelijke dorpelingen met totaal verschillende achtergronden en ideeën. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in URK! betwijfelt Ap Teuns smaak: "Is er überhaupt wel een markt voor jouw smaak?" Bekijk deze video » Greetje staat doodsangsten uitIn deze aflevering is te zien dat Teun bruist van de ideeën en hij doet er alles aan om Ap te overtuigen. Mathilde is op zoek naar een knappe donor. Greetje staat doodsangsten uit als ze het dak op moet. PortrettenDe bewoners van Urk worden op de voet gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden. De portretten onthullen niet alleen details uit hun levens, maar ook enkele totaal onvermoede gewoontes in het kleine vissersdorpje.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 9 januari om 21:36

Dinsdag staat er bij SBS6 weer een nieuwe aflevering klaar van URK!. Deze realityserie volgt een aantal opmerkelijke dorpelingen met totaal verschillende achtergronden en ideeën.

Greetje staat doodsangsten uit
In deze aflevering is te zien dat Teun bruist van de ideeën en hij doet er alles aan om Ap te overtuigen. Mathilde is op zoek naar een knappe donor. Greetje staat doodsangsten uit als ze het dak op moet.

Portretten
De bewoners van Urk worden op de voet gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden. De portretten onthullen niet alleen details uit hun levens, maar ook enkele totaal onvermoede gewoontes in het kleine vissersdorpje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's