Heftige beelden: brommobiel in Amsterdam rijdt over man heen (video)

Heftige beelden: brommobiel in Amsterdam rijdt over man heen (video)

Woensdag 10 januari om 17:56

Heftige beelden: <em>brommobiel</em> in Amsterdam rijdt over man heen (video) Flink schrikken in Amsterdam: daar reed de bestuurder van een brommobiel over een man heen. Het voertuig raakte ook nog een fietser, die vervolgens viel. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Wel is de politie nog op zoek naar de bestuurder, zo meldt Hart van Nederland. Vermoedelijk ging een verkeersruzie vooraf aan het incident volgens de politie. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Eerste marathon op natuurijs in zicht: "We zitten behoorlijk boven de 3 centimeter" Bekijk deze video » Deze mannen durven als eerst het natuurijs op in Ryptsjerksterpolder: "Even proberen" Bekijk deze video » Teleurstelling in Haaksbergen waar niet eerste marathon op natuurijs geschaatst wordt (HvNL) Bekijk deze video »
TV :
Heftige beelden: brommobiel in Amsterdam rijdt over man heen (video)

Flink schrikken in Amsterdam: daar reed de bestuurder van een brommobiel over een man heen. Het voertuig raakte ook nog een fietser, die vervolgens viel. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Wel is de politie nog op zoek naar de bestuurder, zo meldt Hart van Nederland. Vermoedelijk ging een verkeersruzie vooraf aan het incident volgens de politie.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's