Eerste marathon op natuurijs in zicht: "We zitten behoorlijk boven de 3 centimeter"

Eerste marathon op natuurijs in zicht: "We zitten behoorlijk boven de 3 centimeter"

Eerste marathon op <em>natuurijs</em> in zicht: &quot;We zitten behoorlijk boven de 3 centimeter&quot; De eerste marathon van dit jaar op natuurijs lijkt in zicht. "We zitten behoorlijk boven de 3 centimeter", zegt Auke Spijkstra van de Winterwijkse IJsvereniging in de Hart van Nederland-video hierboven. DinsdagavondGisteren zagen we al veel beelden van schaatsende mensen op het ijs. Ook ging het even sneeuwen op sommige plekken in het land. Auke is enorm enthousiast over de dikte van het ijs: "Ik had dit niet verwacht. Als het zo doorgaat, start vanavond de marathon!" Er moet eerst goedkeuring komen van de KNVB en dan zou de marathon vanavond kunnen beginnen. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video over de eerste mogelijk natuurijs-marathon van dit jaar. Bekijk ook Eerste schaatsers op het ijs, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video » Buienradar: Zeer koude bovenlucht in Nederland: "Koudste in 20 jaar!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 9 januari om 11:19

De eerste marathon van dit jaar op natuurijs lijkt in zicht. "We zitten behoorlijk boven de 3 centimeter", zegt Auke Spijkstra van de Winterwijkse IJsvereniging in de Hart van Nederland-video hierboven.

Dinsdagavond
Gisteren zagen we al veel beelden van schaatsende mensen op het ijs. Ook ging het even sneeuwen op sommige plekken in het land. Auke is enorm enthousiast over de dikte van het ijs: "Ik had dit niet verwacht. Als het zo doorgaat, start vanavond de marathon!" Er moet eerst goedkeuring komen van de KNVB en dan zou de marathon vanavond kunnen beginnen.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video over de eerste mogelijk natuurijs-marathon van dit jaar.

Actuele video's

Meer actuele video's