Hart van Nederland: man rijdt sloot Alkmaar in met bestelbus en overlijdt (video)

Hart van Nederland: man rijdt sloot Alkmaar in met bestelbus en overlijdt (video)

Woensdag 10 januari om 18:27

<em>Hart van Nederland</em>: man rijdt sloot Alkmaar in met bestelbus en overlijdt (video) In Alkmaar is een man met een bestelbus in een sloot gereden en is daarbij overleden, zo meldt Hart van Nederland. Op de beelden is te zien hoe reddingswerkers het ijskoude water in gingen om de bestuurder de redden, maar tevergeefs. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Deze mannen durven als eerst het natuurijs op in Ryptsjerksterpolder: "Even proberen" Bekijk deze video » Teleurstelling in Haaksbergen waar niet eerste marathon op natuurijs geschaatst wordt (HvNL) Bekijk deze video » Heftige beelden: brommobiel in Amsterdam rijdt over man heen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Alkmaar is een man met een bestelbus in een sloot gereden en is daarbij overleden, zo meldt Hart van Nederland. Op de beelden is te zien hoe reddingswerkers het ijskoude water in gingen om de bestuurder de redden, maar tevergeefs.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's