Lang Leve de Liefde: geen plek voor Angelo in bed naast Sylvana

Lang Leve de Liefde: geen plek voor Angelo in bed naast Sylvana

Donderdag 11 januari om 11:51

In Lang Leve de Liefde maken Angelo en Sylvana zich klaar voor de nacht. De hond van Sylvana krijgt een fijn plekje in bed. Wanneer Angelo naar beneden komt, kijken man en hond elkaar aan. Angelo is degene die vertrekt met de staart tussen z'n benen...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: geen plek voor Angelo in bed naast Sylvana In Lang Leve de Liefde maken Angelo en Sylvana zich klaar voor de nacht. De hond van Sylvana krijgt een fijn plekje in bed. Wanneer Angelo naar beneden komt, kijken man en hond elkaar aan. Angelo is degene die vertrekt met de staart tussen z'n benen... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Rick en Anouk bespreken alvast taakverdeling voor samenwonen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Willem is wel heel blij met het achterwerk van zijn date?! Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Wat zou je doen als ik je een kus zou geven?' Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's