Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Wat zou je doen als ik je een kus zou geven?'

Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Wat zou je doen als ik je een kus zou geven?'

Woensdag 10 januari om 12:13

'Wat zou je doen als ik je nu een kus zou geven?', vraagt Peter aan zijn date Wilbert. Die vindt dat helemaal geen slecht plan: 'Dat zou ik wel waarderen.' Zo gezegd zo gedaan maar het komt allemaal wel een beetje ongemakkelijk over...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Ongemak in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Wat zou je doen als ik je een kus zou geven?' 'Wat zou je doen als ik je nu een kus zou geven?', vraagt Peter aan zijn date Wilbert. Die vindt dat helemaal geen slecht plan: 'Dat zou ik wel waarderen.' Zo gezegd zo gedaan maar het komt allemaal wel een beetje ongemakkelijk over... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Enorme sneeuwstorm op komst? 'Als dit uitkomt, ligt Nederland volledig plat' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Willem is wel heel blij met het achterwerk van zijn date?! Bekijk deze video » Guido biecht Marja op: 'Dit heb ik nog niet meegemaakt met iemand anders' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's