Frank Jansen blij dat ex Rogier Smit gaat afkicken: 'Hij deed zo raar'

Frank Jansen blij dat ex Rogier Smit gaat afkicken: 'Hij deed zo raar'

Donderdag 11 januari om 12:29

Rogier Smit heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek en volgens zijn ex Frank Jansen is dat goed nieuws. “Laten we eerlijk wezen, hij deed zo raar”, aldus Frank.

Frank wil Rogier niet spreken
Frank, die samen met Rogier jarenlang de realityserie Paleis voor een prikkie maakte, reageert bij Shownieuws uitgebreid op de opname van zijn ex. “Al mijn vrienden zeiden: wat is er met hem aan de hand? Maar ik spreek hem nooit meer en wil hem ook niet spreken”, aldus Frank. Hij staat even later wel open voor een gesprek met Rogier, maar alleen als hij goed wordt behandeld aan zijn verslaving.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Frank Jansen blij dat ex Rogier Smit gaat afkicken: 'Hij deed zo raar' Rogier Smit heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek en volgens zijn ex Frank Jansen is dat goed nieuws. “Laten we eerlijk wezen, hij deed zo raar”, aldus Frank. Frank wil Rogier niet sprekenFrank, die samen met Rogier jarenlang de realityserie Paleis voor een prikkie maakte, reageert bij Shownieuws uitgebreid op de opname van zijn ex. “Al mijn vrienden zeiden: wat is er met hem aan de hand? Maar ik spreek hem nooit meer en wil hem ook niet spreken”, aldus Frank. Hij staat even later wel open voor een gesprek met Rogier, maar alleen als hij goed wordt behandeld aan zijn verslaving. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Frank over vechtscheiding: Rogier eist 10.000 euro alimentatie per maand Bekijk deze video » Frank Jansen in de rechtbank voor vechtscheiding: "Ik ben het allang zat" Bekijk deze video » Mediakoppel Frank en Rogier is officieel voorbij: "Zeventien intensieve jaren" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's