Nieuwe beelden van dollemansrit in Amsterdam: 'Bestuurder duwde fietser op de grond' (video)

Nieuwe beelden van dollemansrit in Amsterdam: 'Bestuurder duwde fietser op de grond' (video)

Donderdag 11 januari om 17:47

Nieuwe beelden van <em>dollemansrit</em> in Amsterdam: 'Bestuurder duwde fietser op de grond' (video) In Amsterdam heeft zich woensdag een verkeersruzie voorgedaan. Op beelden die rondgaan op sociale media is te zien dat een fietser wordt overreden door een brommobiel, waarna de bestuurder er met open deuren vandoor gaat. Op nieuwe beelden van Hart van Nederland zien we de ruzie die voorafgaat aan het incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: man (40) aangehouden na doldwaze rit in brommobiel door Amsterdam Bekijk deze video » Dierenbescherming drukker dan ooit door vastgevroren watervogels (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee husky's in Eemnes vallen opnieuw vier schapen aan (video) Bekijk deze video »
TV :

In Amsterdam heeft zich woensdag een verkeersruzie voorgedaan. Op beelden die rondgaan op sociale media is te zien dat een fietser wordt overreden door een brommobiel, waarna de bestuurder er met open deuren vandoor gaat. Op nieuwe beelden van Hart van Nederland zien we de ruzie die voorafgaat aan het incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's