Hart van Nederland: OM eist 180 uur taakstraf tegen Jack K. na dood gehandicapte Zairo (14)

Hart van Nederland: OM eist 180 uur taakstraf tegen Jack K. na dood gehandicapte Zairo (14)

Donderdag 11 januari om 21:49

<em>Hart van Nederland</em>: OM eist 180 uur taakstraf tegen Jack K. na dood gehandicapte Zairo (14) Het Openbaar Ministerie (OM) eiste donderdag onder meer een taakstraf van 180 uur tegen zorgverlener Jack K. Tiener Zairo kwam om het leven nadat hij ernstige brandwonden opliep terwijl hij onder toezicht stond van Jack K. Het lichaam van de jongen was voor meer dan de helft bedekt met zware brandwonden. Het vel aan zijn benen liet los. Toch besloot zijn 63-jarige zorgverlener uit Bergen op Zoom om niet 112 te bellen, laat het Openbaar Ministerie weten. Zairo overleed twee dagen na het incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: twee husky's in Eemnes vallen opnieuw vier schapen aan (video) Bekijk deze video » Nieuwe beelden van dollemansrit in Amsterdam: 'Bestuurder duwde fietser op de grond' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere auto's in brand bij ernstig ongeluk op A1 bij Amersfoort (video) Bekijk deze video »
TV :

Het Openbaar Ministerie (OM) eiste donderdag onder meer een taakstraf van 180 uur tegen zorgverlener Jack K. Tiener Zairo kwam om het leven nadat hij ernstige brandwonden opliep terwijl hij onder toezicht stond van Jack K. Het lichaam van de jongen was voor meer dan de helft bedekt met zware brandwonden. Het vel aan zijn benen liet los. Toch besloot zijn 63-jarige zorgverlener uit Bergen op Zoom om niet 112 te bellen, laat het Openbaar Ministerie weten. Zairo overleed twee dagen na het incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's