Hart van Nederland: centrum Coevorden afgesloten vanwege grote brand (video)

Hart van Nederland: centrum Coevorden afgesloten vanwege grote brand (video)

<em>Hart van Nederland</em>: centrum Coevorden afgesloten vanwege grote brand (video) In een woning boven een leegstaande winkel in het centrum van Coevorden heeft vrijdagmiddag een uitslaande brand gewoed. Het vuur is beperkt gebleven tot het pand en niemand is gewond geraakt, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode en gewonde door verkeersongeval op gladde Gelderse weg (video) Bekijk deze video » Melle gaat graag naar cosmetische kliniek: 'Ik heb mijn voorhoofd laten afvijlen en 4 keer mijn neus laten doen' Bekijk deze video » Hart van Nederland: derde explosie Vlaardingen in week tijd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 12 januari om 18:11

In een woning boven een leegstaande winkel in het centrum van Coevorden heeft vrijdagmiddag een uitslaande brand gewoed. Het vuur is beperkt gebleven tot het pand en niemand is gewond geraakt, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's