Praat Nederlands Met Me gemist? Gieren en brullen bij panelleden om gokje van Jeroom

Praat Nederlands Met Me gemist? Gieren en brullen bij panelleden om gokje van Jeroom

<em>Praat Nederlands Met Me</em> gemist? Gieren en brullen bij panelleden om <em>gokje</em> van Jeroom Gisteren zagen we weer Praat Nederlands Met Me. Het panel zit weer klaar voor de volgende opdracht en ditmaal mogen ze raden hoe het volgende couplet eindigt van de hilarische volkszanger Rob Zorn. Naast zijn lied met de titel 'Bloedje Bloedje', heeft hij er nog eentje uitgebracht voor de koudere tijden, namelijk: 'Beren Beren Koud'. Jeroom Snelders ziet het wel zitten om een gewaagde gok te doen, maar zal hij gelijk hebben? Bekijk het fragment hierboven. Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Praat Nederlands Met Me gemist? Klaas van der Eerden praat plat Amsterdams Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me gemist? Canadees gezin gaat viral met pompoenen-foto Bekijk deze video »
TV :
Praat Nederlands Met Me gemist? Gieren en brullen bij panelleden om gokje van Jeroom
Zondag 14 januari om 13:49

Gisteren zagen we weer Praat Nederlands Met Me. Het panel zit weer klaar voor de volgende opdracht en ditmaal mogen ze raden hoe het volgende couplet eindigt van de hilarische volkszanger Rob Zorn. Naast zijn lied met de titel 'Bloedje Bloedje', heeft hij er nog eentje uitgebracht voor de koudere tijden, namelijk: 'Beren Beren Koud'. Jeroom Snelders ziet het wel zitten om een gewaagde gok te doen, maar zal hij gelijk hebben? Bekijk het fragment hierboven.

Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's