Maestro gemist? Chris en Frédérique door naar finale, kijkers op X blij dat Tjitske eruit ligt

Maestro gemist? Chris en Frédérique door naar finale, kijkers op X blij dat Tjitske eruit ligt

<em>Maestro</em> gemist? Chris en Frédérique door naar finale, kijkers op X blij dat Tjitske eruit ligt Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Klassiek (@avrotrosklassiek) Zie boven een fragment uit de halve finale van Maestro met Chris Zegers die bijna out ging De twee finalisten van de muzikale afvalrace Maestro zijn bekend. Chris Zegers en Frédérique Spigt nemen het volgende week tegen elkaar op in de strijd om de titel 'beste dirigent'. Kijkers laten op X weten blij te zijn dat Tjitske Reidinga er eindelijk uit ligt. Bekijk de reacties hieronder. Volgende week #maestro finale zonder de Tjitske-act. Nu echt iets om naar uit te zien— Esther Voet (@Esther_Voet) January 14, 2024 Vreselijk dat neppe quasi grappige gedrag van @TjitskeReidinga #Maestro— Romy van Dam (@Romy_van_Dam) January 14, 2024 Ik was altijd een fan van Tjitske. Maar wat is ze hopeloos irritant in #maestro Jammer hoor!— Els Bostelaar (@Elzepelz) January 14, 2024 Geweldig Chris en Frederique #Maestro— Jaap (@jaaping) January 14, 2024 Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ammar en Anita Meyer spelen Have Yourself a Merry Little Christmas in Maestro (video) Bekijk deze video » Maestro gemist? Frédérique Spigt en Jim Bakkum spelen Let It Snow (video) Bekijk deze video » Maestro: Chris Zegers krijgt kritiekpuntje van jury, Tjitske Reidinga krijgt bakken vol kritiek op X Bekijk deze video »
Zondag 14 januari om 22:40

Zie boven een fragment uit de halve finale van Maestro met Chris Zegers die bijna out ging

De twee finalisten van de muzikale afvalrace Maestro zijn bekend. Chris Zegers en Frédérique Spigt nemen het volgende week tegen elkaar op in de strijd om de titel 'beste dirigent'. Kijkers laten op X weten blij te zijn dat Tjitske Reidinga er eindelijk uit ligt.

Bekijk de reacties hieronder.

Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's