Syriër vertelt heftig verhaal in De Wereld in Ter Apel: ‘Ik slaap op mijn kinderen’

Syriër vertelt heftig verhaal in De Wereld in Ter Apel: ‘Ik slaap op mijn kinderen’

Syriër vertelt heftig verhaal in <em>De Wereld in Ter Apel</em>: ‘Ik slaap op mijn kinderen’ In De Wereld in Ter Apel vertelt een Syriër een indrukwekkend verhaal. Hij is gevlucht in eigen lang vanwege de oorlog en het geweld. Zijn gezin leeft in vreselijke omstandigheden, ze hebben geen huis meer. “Ik slaap op mijn kinderen om ze te beschermen tegen de wind. Geen gas, geen eten, geen verwarming tegen kou, geen kleding.” Bekijk de beelden van De Wereld in Ter Apel hieronder. De Wereld in Ter Apel is iedere woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Wereld in Ter Apel terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) De wereld in Ter Apel vanaf 10 januari te zien op NPO 2: bekijk eerste heftige beelden Bekijk deze video » Bekijk de trailer van De Wereld in Ter Apel, vanaf 10 januari op NPO Start Bekijk deze video » Heftig: kinderen van vluchteling moeten op 'blote voeten' lopen in Turkije (De wereld in Ter Apel) Bekijk deze video »
Maandag 15 januari om 14:46

In De Wereld in Ter Apel vertelt een Syriër een indrukwekkend verhaal. Hij is gevlucht in eigen lang vanwege de oorlog en het geweld. Zijn gezin leeft in vreselijke omstandigheden, ze hebben geen huis meer. “Ik slaap op mijn kinderen om ze te beschermen tegen de wind. Geen gas, geen eten, geen verwarming tegen kou, geen kleding.”

Bekijk de beelden van De Wereld in Ter Apel hieronder.

De Wereld in Ter Apel is iedere woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Wereld in Ter Apel terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's