Vandaag Inside: moet Tim Hofman de plek van Khalid Kasem innemen bij Khalid & Sophie?

Vandaag Inside: moet Tim Hofman de plek van Khalid Kasem innemen bij Khalid & Sophie?

Dinsdag 16 januari om 13:02

Is Özcan Akyol wellicht gepolst om de plek van de in opspraak geraakte Khalid Kasem in te nemen bij Khalid & Sophie, vraagt Wilfred Genee zich af. Daar is geen sprake van: 'Ik ben inmiddels te verweven met dit programma. Er gaan toch deuren dicht als je hier zit', laat de columnist weten bij Vandaag Inside.

'Griezel van een gozer'
Maar wie moet het dan gaan doen, Lilian Marijnissen of misschien toch Tim Hofman? Johan Derksen moet er werkelijk níet aan denken: 'Doe me een lol, dat zullen we toch niet meemaken. Die verschrikkelijke jongen, dat die daar iedere avond zit. Wat een griezel van een gozer is dat.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: moet Tim Hofman de plek van Khalid Kasem innemen bij <em>Khalid &amp; Sophie</em>? Is Özcan Akyol wellicht gepolst om de plek van de in opspraak geraakte Khalid Kasem in te nemen bij Khalid & Sophie, vraagt Wilfred Genee zich af. Daar is geen sprake van: 'Ik ben inmiddels te verweven met dit programma. Er gaan toch deuren dicht als je hier zit', laat de columnist weten bij Vandaag Inside. 'Griezel van een gozer'Maar wie moet het dan gaan doen, Lilian Marijnissen of misschien toch Tim Hofman? Johan Derksen moet er werkelijk níet aan denken: 'Doe me een lol, dat zullen we toch niet meemaken. Die verschrikkelijke jongen, dat die daar iedere avond zit. Wat een griezel van een gozer is dat.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's