Update sneeuwbom des doods woensdag: valt er wel sneeuw in Nederland?

Update sneeuwbom des doods woensdag: valt er wel sneeuw in Nederland?

Dinsdag 16 januari om 14:24

Van maandag op dinsdag viel er sneeuw in Nederland maar er was zeker geen sprake van een sneeuwstorm. Echter, het gaat al dagen over de sneeuwbom des doods die het hele land op woensdag plat zal leggen maar waar alleen een waarschuwing voor het zuiden van het land van overblijft. Wat is nu de voorspelling?

Sneeuw
Volgens meteoroloog Michael van der Poel krijgt Limburg wel degelijk een pak(je) sneeuw en lijkt de rest van het land sneeuwvrij te blijven. "We gaan het zien morgen", aldus Weerman Michael.

Bekijk de laatste update van WeermanMichael op X hieronder

Update <em>sneeuwbom des doods</em> woensdag: valt er wel sneeuw in <em>Nederland</em>? Van maandag op dinsdag viel er sneeuw in Nederland maar er was zeker geen sprake van een sneeuwstorm. Echter, het gaat al dagen over de sneeuwbom des doods die het hele land op woensdag plat zal leggen maar waar alleen een waarschuwing voor het zuiden van het land van overblijft. Wat is nu de voorspelling? SneeuwVolgens meteoroloog Michael van der Poel krijgt Limburg wel degelijk een pak(je) sneeuw en lijkt de rest van het land sneeuwvrij te blijven. "We gaan het zien morgen", aldus Weerman Michael. Bekijk de laatste update van WeermanMichael op X hieronder Op X geloven ze al niet meer in de sneeuwbom des doods: - 15/01: Sneeuwbom! Telewerkalarm! Stilstaande treinen! Blijf thuis!- 16/01: Slecht nieuws: Het gaat NIET sneeuwen... pic.twitter.com/mSopyHWlMR— Dominiek Dilien (@DominiekDilien) January 16, 2024 Eergisteren: sneeuwbom met 20-30cm sneeuw Gisteren: mogelijks tot 10cm sneeuw Vandaag: mogelijks een beetje sneeuwMorgen: geen sneeuwOnze klimaatalarmisten/weersvoorspellers dames en heren?????— Golden Eagle (@CarlDebane) January 16, 2024 De lol van de korte duur. De #sneeuw van de #sneeuwbom smelt als (ècht waar) sneeuw voor de zon. https://t.co/eDqThK1DED pic.twitter.com/zq3VL8PxzT— Albert Boersen (@albertboersen) January 16, 2024 Bekijk ook Update sneeuwstorm woensdag: '30-40 cm sneeuw in Limburg?' Bekijk deze video » Update: woensdag 30cm sneeuw in zuidoosten van Nederland Bekijk deze video » Sneeuwbom woensdag: welk deel van Nederland sneeuwt volledig onder? Bekijk deze video »
Weer :
Update sneeuwbom des doods woensdag: valt er wel sneeuw in Nederland?

Op X geloven ze al niet meer in de sneeuwbom des doods:

Actuele video's

Meer actuele video's