Sneeuwbom woensdag: welk deel van Nederland sneeuwt volledig onder?

Sneeuwbom woensdag: welk deel van Nederland sneeuwt volledig onder?

Maandag 15 januari om 10:32

UPDATE: de sneeuwstorm is begonnen en zorgt voor een wit Limburg

Nederland kleurde maandag grotendeels wit maar een echte sneeuwstorm was het nog niet te noemen. Het gaat inmiddels wel al dagen om de sneeuwbom des doods, die eerst het hele land mogelijk plat zou gaan leggen en vervolgens vooral in het zuiden voor flink wat sneeuwval zou gaan zorgen. Wat is de laatste update?

'25 à 30cm'
Volgens meteoroloog Michael van der Poel kruipen de verschillende weermodellen naar elkaar toe en lijkt ons land grotendeels 'gespaard' te worden. Maar: 'Toch sluit ik 25 à 30cm voor het zuiden van Limburg nog niet helemaal uit.' We gaan het meemaken.

Bekijk de laatste tweets van WeermanMichael hieronder

Sneeuwbom woensdag: welk deel van <em>Nederland</em> sneeuwt volledig onder? UPDATE: de sneeuwstorm is begonnen en zorgt voor een wit Limburg Nederland kleurde maandag grotendeels wit maar een echte sneeuwstorm was het nog niet te noemen. Het gaat inmiddels wel al dagen om de sneeuwbom des doods, die eerst het hele land mogelijk plat zou gaan leggen en vervolgens vooral in het zuiden voor flink wat sneeuwval zou gaan zorgen. Wat is de laatste update? '25 à 30cm'Volgens meteoroloog Michael van der Poel kruipen de verschillende weermodellen naar elkaar toe en lijkt ons land grotendeels 'gespaard' te worden. Maar: 'Toch sluit ik 25 à 30cm voor het zuiden van Limburg nog niet helemaal uit.' We gaan het meemaken. Bekijk de laatste tweets van WeermanMichael hieronder Bekijk ook Sneeuwstorm in Limburg overdreven? 'Snowmageddon is nog niet gearriveerd in Maastricht' Bekijk deze video » Johan Derksen doet BIZARRE onthulling: 'Ik heb uren naar dwerg-porno zitten kijken' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Enorme brand in parkeergarage Den Bosch: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Lief: Frans Bauer omhelst fan, 'Je bent mijn vriend' (video) Bekijk deze video »
Weer :
Sneeuwbom woensdag: welk deel van Nederland sneeuwt volledig onder?

Actuele video's

Meer actuele video's