Big Brother: Ashley gaat het huis in, maar kan ze haar hint wel ontcijferen?

Big Brother: Ashley gaat het huis in, maar kan ze haar hint wel ontcijferen?

Dinsdag 16 januari om 19:05

In Big Brother gaat deelnemer Ashley eindelijk het huis in. Het afscheid valt haar zwaar, maar ze is klaar om het spel te spelen! De jonge vrouw maakt de keuze om haar coins in te leveren voor een hint, maar of dat nou de juiste keuze was valt te betwijfelen. Ze snapt namelijk helemaal niets van de hint. Lukt het Ashley om haar nogal cryptische hint te ontcijferen?

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder

<em>Big Brother</em>: Ashley gaat het huis in, maar kan ze haar hint wel ontcijferen? In Big Brother gaat deelnemer Ashley eindelijk het huis in. Het afscheid valt haar zwaar, maar ze is klaar om het spel te spelen! De jonge vrouw maakt de keuze om haar coins in te leveren voor een hint, maar of dat nou de juiste keuze was valt te betwijfelen. Ze snapt namelijk helemaal niets van de hint. Lukt het Ashley om haar nogal cryptische hint te ontcijferen? Bekijk het fragment van Big Brother hieronder Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Bekijk ook Zien: Geraldine Kemper en Tatyana Beloy geven kijkje in nieuw Big Brother-huis (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Big Brother begint maandag: dit zijn de eerste bewoners Bekijk deze video » Koppel Big Brother winnares Jill en Leroy delen meest memorabele momenten Bekijk deze video » Big Brother is enorme uitdaging voor Lenie: ‘Heb nog nooit in een huis gewoond’ Bekijk deze video »
TV :
Big Brother: Ashley gaat het huis in, maar kan ze haar hint wel ontcijferen?

Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's