Emmy's 2024: Matthew Perry herdacht met emotionele versie theme song 'Friends'

Emmy's 2024: Matthew Perry herdacht met emotionele versie theme song 'Friends'

Dinsdag 16 januari om 19:56

In Hollywood is vannacht de overleden acteur Matthew Perry herdacht tijdens het In Memoriam deel van de Emmy Awards. De 'Friends'-acteur werd samen met andere collega's, die ook overleden zijn, onder begeleiding van de stem van zanger Charlie Puth herinnerd. Aan het einde van de fotocollage veranderde de muziek naar de Friends theme song en verscheen een foto van Perry op het scherm.

Bekijk het fragment hieronder.

Jennifer Aniston
Eerder op de avond werd Jennifer Aniston op de rode loper gevraagd hoe ze wil dat collega Matthew Perry wordt herinnerd. De actrice reageerde kort op de vraag die haar leek te overvallen. Aniston was als enige Friends acteur aanwezig bij de uitreiking. De eerder geplande reünie van de Friends-cast ging niet door na het overlijden van Perry. Aniston zou emotioneel zijn geworden tijdens de herdenking van haar collega.

Bekijk het fragment hieronder.

Emmy's
De Emmy's worden elk jaar verdeeld onder de beste tv-programma's en makers in Amerika. Dit jaar zat de ceremonie vol mooie momenten waaronder de reünie van de cast van Grey's Anatomy en de winst van veel jonge acteurs. Een extra emotioneel moment was toen actrice Christina Applegate het podium betrad onder een staande ovatie. De actrice heeft MS en is daarom minder in de publiciteit.

Bekijk hieronder de mooiste momenten van de Emmy Awards.

Emmy's 2024: <em>Matthew Perry</em> herdacht met emotionele versie theme song 'Friends' In Hollywood is vannacht de overleden acteur Matthew Perry herdacht tijdens het In Memoriam deel van de Emmy Awards. De 'Friends'-acteur werd samen met andere collega's, die ook overleden zijn, onder begeleiding van de stem van zanger Charlie Puth herinnerd. Aan het einde van de fotocollage veranderde de muziek naar de Friends theme song en verscheen een foto van Perry op het scherm. Bekijk het fragment hieronder. Ontem no Emmy Awards, ouve uma homenagem aos profissionais das mais diversas áreas que faleceram no ano de 2023. Ao final, cantaram i'll be there for you, e a foto do Matthew Perry apareceu, encerrando assim os homenageados que partiram ??? #Emmyspic.twitter.com/WxhNH0rum8— friends disse (@dissefriends) January 16, 2024 Jennifer AnistonEerder op de avond werd Jennifer Aniston op de rode loper gevraagd hoe ze wil dat collega Matthew Perry wordt herinnerd. De actrice reageerde kort op de vraag die haar leek te overvallen. Aniston was als enige Friends acteur aanwezig bij de uitreiking. De eerder geplande reünie van de Friends-cast ging niet door na het overlijden van Perry. Aniston zou emotioneel zijn geworden tijdens de herdenking van haar collega. Bekijk het fragment hieronder. Jennifer Aniston is encouraging fans to keep Matthew Perry's memory alive. pic.twitter.com/G3aN73YM7D— Kate (@Kate_MLP) January 15, 2024 Emmy'sDe Emmy's worden elk jaar verdeeld onder de beste tv-programma's en makers in Amerika. Dit jaar zat de ceremonie vol mooie momenten waaronder de reünie van de cast van Grey's Anatomy en de winst van veel jonge acteurs. Een extra emotioneel moment was toen actrice Christina Applegate het podium betrad onder een staande ovatie. De actrice heeft MS en is daarom minder in de publiciteit. Bekijk hieronder de mooiste momenten van de Emmy Awards. Bekijk ook Hugh Grant is een Oompa Loompa? Bekijk hier de nieuwste trailer van Wonka! Bekijk deze video » Beroemde zangers zijn bang voor covers Kelly Clarkson, zijn haar versies beter? Bekijk deze video » WandaVision spinoff: bekijk de eerste beelden van Agatha-Darkhold Diaries Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer voor Kung Fu Panda 4, verwacht in 2024 Bekijk deze video » Eerste beelden van nieuw seizoen Doorbakken met bekendmaking van deelnemende BN'ers Bekijk deze video »
TV :
Emmy's 2024: Matthew Perry herdacht met emotionele versie theme song 'Friends'

Actuele video's

Meer actuele video's