Albert Verlinde: 'Schandalig dat Gordon dit gedaan heeft' (Vandaag Inside)

Albert Verlinde: 'Schandalig dat Gordon dit gedaan heeft' (Vandaag Inside)

Woensdag 17 januari om 10:03

Albert Verlinde sprak na afloop van Vandaag Inside met Wilfred Genee over het slappe interview met Gordon in Casa di Beau en over het succes van Stars on Stage: 'Daar ben ik heel trots op. Het is een nieuwe formule en dat lukt bijna nooit in tv-land maar hier zitten gewoon, met uitgesteld kijken, 1,3 miljoen mensen naar te kijken.'

'Schandalig van Gordon'
Hel fijn voor RTL4 maar snel door naar het veelbesproken én fel bekritiseerde interview dat Beau van Ervem Dorens had met Gordon, die de familie van zijn ex-fling Gavin voor de bus gooide: 'Je gaat natuurlijk niet de problemen van een andere familie op de buis knallen. Het is niet aan Gordon om te zeggen of die jongen wel of niet schizofreen is en dat die broer zelfmoord gepleegd heeft. Dat is echt schandalig als je dat doet'. aldus Verlinde.

'Kans gehad'
De theaterproducent denkt dat Gordon hiermee flink wat glazen heeft ingegooid heeft en ziet de geplaagde entertainer voorlopig dan ook niet meer terugkeren op tv: 'Dat wordt lastig. Hij heeft zijn kans gehad.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde: 'Schandalig dat Gordon dit gedaan heeft' (<em>Vandaag Inside</em>) Albert Verlinde sprak na afloop van Vandaag Inside met Wilfred Genee over het slappe interview met Gordon in Casa di Beau en over het succes van Stars on Stage: 'Daar ben ik heel trots op. Het is een nieuwe formule en dat lukt bijna nooit in tv-land maar hier zitten gewoon, met uitgesteld kijken, 1,3 miljoen mensen naar te kijken.' 'Schandalig van Gordon'Hel fijn voor RTL4 maar snel door naar het veelbesproken én fel bekritiseerde interview dat Beau van Ervem Dorens had met Gordon, die de familie van zijn ex-fling Gavin voor de bus gooide: 'Je gaat natuurlijk niet de problemen van een andere familie op de buis knallen. Het is niet aan Gordon om te zeggen of die jongen wel of niet schizofreen is en dat die broer zelfmoord gepleegd heeft. Dat is echt schandalig als je dat doet'. aldus Verlinde. 'Kans gehad'De theaterproducent denkt dat Gordon hiermee flink wat glazen heeft ingegooid heeft en ziet de geplaagde entertainer voorlopig dan ook niet meer terugkeren op tv: 'Dat wordt lastig. Hij heeft zijn kans gehad.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's