Hart van Nederland: auto rijdt in op woning Enschede door spekgladde weg (video)

Hart van Nederland: auto rijdt in op woning Enschede door spekgladde weg (video)

Woensdag 17 januari om 22:04

<em>Hart van Nederland</em>: auto rijdt in op woning Enschede door spekgladde weg (video) Een enorme ravage in Enschede. Een auto heeft daar een woning geramd. Waarschijnlijk is de auto in de problemen gekomen door de gladheid, maar dit kan de veiligheidsregio niet bevestigen, meldt Hart van Nederland. Ook is het niet bekend of er gewonden zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Prachtige beelden: eerste sneeuw in Nederland Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Ga niet snelweg op in Limburg vanwege sneeuw' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: het blijft voorlopig sneeuwen in Brabant en Limburg (video) Bekijk deze video »
TV :

Een enorme ravage in Enschede. Een auto heeft daar een woning geramd. Waarschijnlijk is de auto in de problemen gekomen door de gladheid, maar dit kan de veiligheidsregio niet bevestigen, meldt Hart van Nederland. Ook is het niet bekend of er gewonden zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's