Wordt Angela de Jong de plaag van politici? Johan Derksen ziet het wel zitten (Vandaag Inside)

Wordt Angela de Jong de plaag van politici? Johan Derksen ziet het wel zitten (Vandaag Inside)

Donderdag 18 januari om 08:48

In Vandaag Inside is tv-columniste voor het AD Angela de Jong te gast. Op de vraag of ze de politiek in wil, corrigeert ze Wilfred dat ze er wel over zou willen schrijven. Johan Derksen ziet het helemaal zitten, Angela als de plaag van die politici daar in Den Haag.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wordt <em>Angela de Jong</em> de plaag van politici? <em>Johan Derksen</em> ziet het wel zitten (<em>Vandaag Inside</em>) In Vandaag Inside is tv-columniste voor het AD Angela de Jong te gast. Op de vraag of ze de politiek in wil, corrigeert ze Wilfred dat ze er wel over zou willen schrijven. Johan Derksen ziet het helemaal zitten, Angela als de plaag van die politici daar in Den Haag. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Van vrouwen en honden weet ik alles' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's