Johan Derksen: 'Van vrouwen en honden weet ik alles' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Van vrouwen en honden weet ik alles' (Vandaag Inside)

Woensdag 17 januari om 08:19

De heren van Vandaag Inside hebben het met hun tafelgast Albert Verlinde over hun honden, en hoe die genieten van de sneeuwval in Nederland. Worden die pootjes niet koud dan, vraagt Wilfred Genee zich af. 'Die moet je insmeren met vaseline, anders blijft die sneeuw tussen die teentjes zitten', legt Johan Derksen vervolgens uit.

'Van vrouwen en honden weet ik alles'
Daar hebben de anderen nog nooit gehoord en Derksen vervolgt: 'Jullie hebben geen verstand van honden maar.. van vrouwen en honden weet ik alles.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Van vrouwen en honden weet ik alles' (<em>Vandaag Inside</em>) De heren van Vandaag Inside hebben het met hun tafelgast Albert Verlinde over hun honden, en hoe die genieten van de sneeuwval in Nederland. Worden die pootjes niet koud dan, vraagt Wilfred Genee zich af. 'Die moet je insmeren met vaseline, anders blijft die sneeuw tussen die teentjes zitten', legt Johan Derksen vervolgens uit. 'Van vrouwen en honden weet ik alles'Daar hebben de anderen nog nooit gehoord en Derksen vervolgt: 'Jullie hebben geen verstand van honden maar.. van vrouwen en honden weet ik alles. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's