Zien! Sneeuwpret: jongen skiet door centrum Valkenburg (Hart van Nederland)

Zien! Sneeuwpret: jongen skiet door centrum Valkenburg (Hart van Nederland)

Zien! <em>Sneeuw</em>pret: jongen skiet door centrum <em>Valkenburg</em> (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland zien we beelden van sneeuwpret in Valkenburg. De stad lijkt veranderd te zijn in een piste. Zo skiet een jongen, gesleept door een auto, door het centrum en waagt zelfs hier en daar een sprongetje. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: 'Ga niet snelweg op in Limburg vanwege sneeuw' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: het blijft voorlopig sneeuwen in Brabant en Limburg (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto rijdt in op woning Enschede door spekgladde weg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 18 januari om 08:10

In Hart van Nederland zien we beelden van sneeuwpret in Valkenburg. De stad lijkt veranderd te zijn in een piste. Zo skiet een jongen, gesleept door een auto, door het centrum en waagt zelfs hier en daar een sprongetje.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's