Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor moet agressieve buurman tegenhouden

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor moet agressieve buurman tegenhouden

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: Viktor moet agressieve buurman tegenhouden In Mr. Frank Visser doet uitspraak begint meneer Visser met goed nieuws: de buren zijn elkaar nog niet te lijf gegaan. Maar dat had hij beter niet kunnen zeggen… 'Met zo’n chique man achter een bureau'Er barst gelijk een discussie los over wie de ander uitdaagt en wie leugens verspreidt. Een van de buurmannen staat op en balt zijn vuisten. Maar presentator Viktor Brand grijpt in en vraagt of hij helemaal gek is geworden. “Op de vuist op de nationale televisie, met zo’n chique man achter een bureau!” Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Laatste Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van 2023: coniferenoorlog tussen buren Joyce en Tatiana Bekijk deze video » Ruzie bij Mr. Frank Visser: 'Je bent een gefrustreerde jaloerse oude vrouw' Bekijk deze video » 'Heg-oorlog' bij Mr. Frank Visser: 'Het is krankzinnig!' Bekijk deze video »
Donderdag 18 januari om 14:33

In Mr. Frank Visser doet uitspraak begint meneer Visser met goed nieuws: de buren zijn elkaar nog niet te lijf gegaan. Maar dat had hij beter niet kunnen zeggen…

'Met zo’n chique man achter een bureau'
Er barst gelijk een discussie los over wie de ander uitdaagt en wie leugens verspreidt. Een van de buurmannen staat op en balt zijn vuisten. Maar presentator Viktor Brand grijpt in en vraagt of hij helemaal gek is geworden. “Op de vuist op de nationale televisie, met zo’n chique man achter een bureau!”

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's