Famke Louise schreeuwt tegen Louisa: "Klaar, ik ben nu uitgepraat" (Echte meisjes in de jungle)

Famke Louise schreeuwt tegen Louisa: "Klaar, ik ben nu uitgepraat" (Echte meisjes in de jungle)

Donderdag 18 januari om 15:05

Louisa raakt Famke Louise op een zeer gevoelige plek wanneer zij begint over de rappers die bij Famke zijn weggelopen. Het loopt uit op een flinke partij schreeuwen tegen elkaar: "Als ik mijn gevoel uitspreek dan krijg ik de kans niet. Daarom heb ik op je gestemd. Ik ben nu uitgepraat", schreeuwt Famke Louisa toe.

Bekijk het fragment uit Echte meisjes in de jungle hierboven.

Echte Meisjes in de Jungle is wekelijks te zien bij Videoland. Lees hier waar je Echte meisjes in de jungle kunt kijken.

Famke Louise schreeuwt tegen Louisa: &quot;Klaar, ik ben nu uitgepraat&quot; (<em>Echte meisjes in de jungle</em>) Louisa raakt Famke Louise op een zeer gevoelige plek wanneer zij begint over de rappers die bij Famke zijn weggelopen. Het loopt uit op een flinke partij schreeuwen tegen elkaar: "Als ik mijn gevoel uitspreek dan krijg ik de kans niet. Daarom heb ik op je gestemd. Ik ben nu uitgepraat", schreeuwt Famke Louisa toe. Bekijk het fragment uit Echte meisjes in de jungle hierboven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Echte Meisjes in de Jungle is wekelijks te zien bij Videoland. Lees hier waar je Echte meisjes in de jungle kunt kijken. Bekijk ook Michella Kox ontploft in Echte Meisjes in de Jungle: 'Schijnheil!' Bekijk deze video » Beste kijkers-panel gaat stuk om ‘nip slip’ Louisa Echte meisjes in de jungle Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's