Beste kijkers-panel gaat stuk om ‘nip slip’ Louisa Echte meisjes in de jungle

Beste kijkers-panel gaat stuk om ‘nip slip’ Louisa Echte meisjes in de jungle

<em>Beste kijkers</em>-panel gaat stuk om ‘nip slip’ Louisa <em>Echte meisjes in de jungle</em> In Beste kijkers wordt een bijzonder fragment uitgezonden van Echte meisjes in de jungle. Michella Kox maakt een spectaculaire entree door direct te schelden, maar haar vriendin Louisa Janssen weet pas echt de spotlights te pakken met haar binnenkomer: een ‘nipple-slip’. Het panel van Beste Kijkers gaat stuk en is in shock. “Dat zijn toch acteurs?”, aldus de Vlaamse presentator Erik van Looy. Bekijk de video van Beste kijkers hieronder. Beste kijkers is iedere zondag om 21.20 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Beste kijkers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zien: deze Echte meisjes in de jungle-ster maakt bekend dat ze zwanger is Bekijk deze video » Echte meisjes in de jungle: Louisa en Famke Louise kijven erop los, ‘je bent een meeloper!’ Bekijk deze video » Michella Kox ontploft in Echte Meisjes in de Jungle: 'Schijnheil!' Bekijk deze video »
Maandag 15 januari om 15:34

In Beste kijkers wordt een bijzonder fragment uitgezonden van Echte meisjes in de jungle. Michella Kox maakt een spectaculaire entree door direct te schelden, maar haar vriendin Louisa Janssen weet pas echt de spotlights te pakken met haar binnenkomer: een ‘nipple-slip’. Het panel van Beste Kijkers gaat stuk en is in shock. “Dat zijn toch acteurs?”, aldus de Vlaamse presentator Erik van Looy.

Bekijk de video van Beste kijkers hieronder.

Beste kijkers is iedere zondag om 21.20 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Beste kijkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's