Esther: 'Ik ben a-romantisch en wil geen picknick op de grond' (Lang Leve de Liefde)

Esther: 'Ik ben a-romantisch en wil geen picknick op de grond' (Lang Leve de Liefde)

Vrijdag 19 januari om 11:04

Esther is niet echt van de romantiek, zo vertelt ze haar date Hans: 'Ik ben a-romantisch. Ik voel me er ook echt heel ongemakkelijk bij als mensen dat doen.' Iemand die rozenblaadjes voor haar strooit gaat duidelijk geen punten scoren: 'Of picknicken op de grond.. dat vind ik ook zo. Ik denk: ga gewoon lekker aan die tafel zitten.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Esther: 'Ik ben a-romantisch en wil geen picknick op de grond' (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Esther is niet echt van de romantiek, zo vertelt ze haar date Hans: 'Ik ben a-romantisch. Ik voel me er ook echt heel ongemakkelijk bij als mensen dat doen.' Iemand die rozenblaadjes voor haar strooit gaat duidelijk geen punten scoren: 'Of picknicken op de grond.. dat vind ik ook zo. Ik denk: ga gewoon lekker aan die tafel zitten.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Elly valt date aan in Lang Leve de Liefde: 'Die buik kan minder, dat vet is gevaarlijk' Bekijk deze video » Zien: Fabiënne wil Danino meteen fouilleren in Lang Leve De Liefde-huis (video) Bekijk deze video » Zien: 23-jarige held redt vrouw uit ijskoude water in Delft (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's