Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige bonje om geblaf, ‘honden worden mishandeld!’

Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige bonje om geblaf, ‘honden worden mishandeld!’

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: heftige bonje om geblaf, ‘honden worden mishandeld!’ In Mr. Frank Visser doet uitspraak is een zeer heftige ruzie ontstaan vanwege blaffende honden. Ricardo en Corinda hebben in hun woning veel last van het geblaf van de vier grote honden van Jan en Sandra. Volgens de hondeneigenaren is daar natuurlijk niets van waar, maar het loopt allemaal flink uit de hand. Er wordt gescholden en gedreigd. En Ricardo en Corinda hebben meer dan eens de politie en dierenbescherming gebeld omdat de honden zouden worden mishandeld. Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ruzie bij Mr. Frank Visser: 'Je bent een gefrustreerde jaloerse oude vrouw' Bekijk deze video » 'Heg-oorlog' bij Mr. Frank Visser: 'Het is krankzinnig!' Bekijk deze video » Hondenbezitter door het lint bij Mr. Frank Visser: Viktor Brand grijpt in (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 19 januari om 12:45

In Mr. Frank Visser doet uitspraak is een zeer heftige ruzie ontstaan vanwege blaffende honden. Ricardo en Corinda hebben in hun woning veel last van het geblaf van de vier grote honden van Jan en Sandra. Volgens de hondeneigenaren is daar natuurlijk niets van waar, maar het loopt allemaal flink uit de hand. Er wordt gescholden en gedreigd. En Ricardo en Corinda hebben meer dan eens de politie en dierenbescherming gebeld omdat de honden zouden worden mishandeld.

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's