Ravage in Den Bosch: ondergelopen wijk door gesprongen leiding (video)

Ravage in Den Bosch: ondergelopen wijk door gesprongen leiding (video)

Vrijdag 19 januari om 15:08

<em>Ravage in Den Bosch</em>: ondergelopen wijk door gesprongen leiding (video) Een deel van een wijk in Den Bosch is vrijdagochtend onder water komen te staan door een gesprongen waterleiding, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Tientallen huizen zitten daardoor al urenlang zonder water en tuinen, fietspaden en grasvelden staan blank. En als het zo koud blijft, is de hele wijk morgen veranderd in een ijsbaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: auto glijdt van spekgladde brug Delftse gracht in (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist omgekomen door botsing op N36 (video) Bekijk deze video » Brand fietsenwinkel Amsterdam-Oost: 'Veel rook, appartementen ontruimd' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een deel van een wijk in Den Bosch is vrijdagochtend onder water komen te staan door een gesprongen waterleiding, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Tientallen huizen zitten daardoor al urenlang zonder water en tuinen, fietspaden en grasvelden staan blank. En als het zo koud blijft, is de hele wijk morgen veranderd in een ijsbaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's