Hart van Nederland: automobilist omgekomen door botsing op N36 (video)

Hart van Nederland: automobilist omgekomen door botsing op N36 (video)

Donderdag 18 januari om 19:28

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist omgekomen door botsing op N36 (video) Een automobilist is donderdag om het leven gekomen door een frontale botsing met een andere auto, meldt Hart van Nederland. De omgekomen man kwam door onbekende reden op de verkeerde weghelft terecht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: brandweer redt kat die onder motorkap vastzit na aanrijding (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Nijmegen geschokt na mysterieuze dood ouder echtpaar (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto glijdt van spekgladde brug Delftse gracht in (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is donderdag om het leven gekomen door een frontale botsing met een andere auto, meldt Hart van Nederland. De omgekomen man kwam door onbekende reden op de verkeerde weghelft terecht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's