Hart van Nederland: automobilist wordt onwel en overlijdt achter het stuur (video)

Hart van Nederland: automobilist wordt onwel en overlijdt achter het stuur (video)

Vrijdag 19 januari om 15:45

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist wordt onwel en overlijdt achter het stuur (video) In Rotterdam is vrijdagochtend een automobilist verongelukt. Tijdens het rijden werd de man onwel waarna hij een lantaarnpaal omver reed, meldt Hart van Nederland. Halverwege het kruispunt kwam het voertuig tot stilstand. Hulpdiensten hebben geprobeerd de bestuurder te reanimeren, maar de man is ter plekke overleden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brand fietsenwinkel Amsterdam-Oost: 'Veel rook, appartementen ontruimd' (video) Bekijk deze video » Ravage in Den Bosch: ondergelopen wijk door gesprongen leiding (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: minister ontbiedt ambassadeur Iran om dood Nederlandse baby (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Rotterdam is vrijdagochtend een automobilist verongelukt. Tijdens het rijden werd de man onwel waarna hij een lantaarnpaal omver reed, meldt Hart van Nederland. Halverwege het kruispunt kwam het voertuig tot stilstand. Hulpdiensten hebben geprobeerd de bestuurder te reanimeren, maar de man is ter plekke overleden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's