Hart van Nederland: minister ontbiedt ambassadeur Iran om dood Nederlandse baby (video)

Hart van Nederland: minister ontbiedt ambassadeur Iran om dood Nederlandse baby (video)

Vrijdag 19 januari om 15:18

<em>Hart van Nederland</em>: minister ontbiedt ambassadeur Iran om dood Nederlandse baby (video) Bij een Iraanse aanval op Irak is een Nederlandse baby omgekomen. Dat meldt minister Hanke Bruins-Slot van Buitenlandse Zaken. Ze heeft de Iraanse ambassadeur op het matje geroepen. In Hart van Nederland reageert de minister op het verschikkelijke nieuws. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist omgekomen door botsing op N36 (video) Bekijk deze video » Brand fietsenwinkel Amsterdam-Oost: 'Veel rook, appartementen ontruimd' (video) Bekijk deze video » Ravage in Den Bosch: ondergelopen wijk door gesprongen leiding (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een Iraanse aanval op Irak is een Nederlandse baby omgekomen. Dat meldt minister Hanke Bruins-Slot van Buitenlandse Zaken. Ze heeft de Iraanse ambassadeur op het matje geroepen. In Hart van Nederland reageert de minister op het verschikkelijke nieuws.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's