Brandweer redt hond bij brand in Den Haag, bekijk de beelden

Brandweer redt hond bij brand in Den Haag, bekijk de beelden

Brandweer redt hond bij brand in Den Haag, bekijk de beelden Bij een woning aan de Van Kinsbergenstraat in Den Haag is maandagmiddag rond 13.00 uur brand ontstaan. Er is een hondje gered door de brandweer. Bekijk de beelden hierboven. HondjeDe brand woedt in het plafond tussen de begane grond en de eerste verdieping. "Een aantal omliggende huizen zijn ontruimd wegens de rookontwikkeling. Daarbij haalde de brandweer een hond uit een bovengelegen woning. Er zijn geen slachtoffers gevallen", aldus Omroep West. Bekijk de Hart van Nederland-video met de reddingsactie hierboven. Bekijk ook Groot ongeluk op A50 bij Renkum: dode en 3 gewonden (video) Bekijk deze video » ZIEN: Verdacht pakketje gevonden bij de Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 22 januari om 15:31

Bij een woning aan de Van Kinsbergenstraat in Den Haag is maandagmiddag rond 13.00 uur brand ontstaan. Er is een hondje gered door de brandweer. Bekijk de beelden hierboven.

Hondje
De brand woedt in het plafond tussen de begane grond en de eerste verdieping. "Een aantal omliggende huizen zijn ontruimd wegens de rookontwikkeling. Daarbij haalde de brandweer een hond uit een bovengelegen woning. Er zijn geen slachtoffers gevallen", aldus Omroep West.

Bekijk de Hart van Nederland-video met de reddingsactie hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's